OCSupport bestaat 1 jaar!

Wat een mijlpaal en wat is de tijd snel gegaan. Na een jaar meld ik met trots dat het goed gaat met OCSupport.

Netwerken, nieuwe en huidige opdrachtgevers tevreden stellen, ondernemer zijn en daarnaast proberen nét dat verschil te maken om op te vallen in de huidige markt. Het is elke dag weer een uitdaging en het geeft mij veel voldoening en energie.
Het aantal opdrachtgevers groeit gestaag en ook van buiten mijn bestaande netwerk weten nieuwe opdrachtgevers mij te vinden.

Bedankt!

Mijn opdrachtgevers wil ik bedanken voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Ook voor de komende periode kunnen zij én nieuwe opdrachtgevers vanzelfsprekend rekenen op de secretariële en communicatie ondersteuning van OCSupport.

Op naar het 5-jarig bestaan van OCSupport!

Judith Lemmers

 

 

Comments are closed.