Wie is OCSupport?

Ik – Judith Lemmers – startte mijn loopbaan in de financiële sector, gevolgd door enkele jaren in sales functies. Daarna trad ik in dienst als directiesecretaresse bij een sterk groeiende organisatie en volgde ik de studies office management en communicatie. Naast mijn ervaring als directiesecretaresse heb ik ruime ervaring in het organiseren van evenementen tot 1200 aanwezigen en in- en externe communicatie.

Mijn drijfveer is ontzorgen. Ik doe wat ik zeg en waar ik voor sta. Als een klant zich volledig kan richten op zijn of haar kernactiviteiten en weet dat OCSupport de aan haar toevertrouwde werkzaamheden regelt, ben ik tevreden. Geen dag is gelijk sinds de start van OCSupport. Het persoonlijk contact met (nieuwe) klanten en de meest uiteenlopende werkzaamheden geven mij energie.

Ik denk graag mee met het proces. Voor de klant, maar ook voor wat betreft mijn eigen werkzaamheden en planning. Ik ben een loyale en serieuze werker, type ‘laten we aan het werk gaan’ en sta met beide benen op de grond.

LinkedIn  
judith@ocsupport.nl