Nieuws

24
nov

OCSupport ondersteuning organisatie Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019

De Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019 werd op 21 november 2019 uitgereikt. De uitreiking van de Startersprijs, ZZP-talent en Ondernemersprijs 2019 vond plaats tijdens een feestelijke avond in Rabobank Het Oog in Roelofarendsveen. Dit 3-jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door OVA-ondernemersvereniging en OVKB-Oost.

Uitreiking ondernemersprijs door Burgemeester M. van der Velde – Menting.
Prachtige locatie voor het evenement in Rabobank Roelofarendsveen

OCSupport heeft het afgelopen halfjaar, in opdracht van OVA, meegewerkt aan de organisatie van dit prachtige evenement. Het traject van plannen, opstarten, communicatie, contact met de diverse partijen, ondersteuning van de jury tijdens het gehele traject van voordragen, nomineren en proces van de betrokken voorgedragen bedrijven; alle facetten met betrekking tot eventorganisatie, communicatie en secretariële ondersteuning waren aanwezig. OCSupport kijkt terug op een mooi en geslaagd evenement!

En natuurlijk ook felicitaties namens OCSupport voor de prijswinnaars:
Ondernemersprijs: Verdel ICT & Media
Startersprijs: Stix & Bowls
ZZP-talent: Pouw Nail & Skinstudio

8
mei

5 jaar OCSupport

OCSupport bestaat 5 jaar

En dan is het 8 mei 2019 en bestaat OCSupport vijf jaar. De tijd lijkt voorbij gevlogen, maar als ik even terugdenk aan vijf jaar geleden, dan zie ik mezelf weer staan bij de Kamer van Koophandel in Den Haag. Vol overtuiging om mijn eigen bedrijf te starten, maar wel onrustig wat er allemaal ging komen en hoe het zou lopen.

Terugblik

En wat heeft OCSupport dan allemaal gedaan in de afgelopen jaren? Aangeven dat je Office en Communicatie werkzaamheden uitvoert heeft vaak toelichting nodig, heb ik gemerkt. Een greep uit de werkzaamheden die ik de laatste jaren heb mogen uitvoeren voor opdrachtgevers:

Werkzaamheden

  • Websitebegeleiding als schakel tussen ondernemer en internetsiteontwikkelaar;
  • Content websites opmaken en posten in diverse CMS systemen;
  • Social media content opmaken en posten;
  • Nieuwsbrieven opmaken en versturen;
  • Ledenadministraties mutaties en facturatie;
  • Secretariaten beheren;
  • Evenementen begeleiden en organiseren;
  • Uiteenlopende vergaderingen en bijeenkomsten notuleren en actielijsten uitzetten/opvolgen;
  • Mailboxen beheren en acties hieruit oppakken;
  • Jaarplanningen en (financiële) verantwoordingen opmaken;
  • Projectvoorstellen uitwerken;
  • Ondersteunen redactie kwartaalblad.

Toekomst

En nu op de dag dat mijn bedrijf 5 jaar bestaat, kan ik vol overtuiging zeggen dat het goed gaat met OCSupport en dat ik blij ben dat ik de stap vijf jaar geleden heb gezet. Ik ben dankbaar voor het gestelde vertrouwen van mijn opdrachtgevers om mij in te schakelen en kijk uit naar de toekomst!

9
nov

Open Bedrijvendag Kaag en Braassem 2018

Op 12 november wordt in Kaag en Braassem de eerste Open Bedrijvendag georganiseerd. Tijdens deze dag stellen 22 bedrijven in Kaag en Braassem hun deuren open voor de medewerker van de toekomst. Kinderen van groep 7 en 8 van de SSBA scholen en voortgezet onderwijs klas 1 t/m4 van het Bonaventura College in Roelofarendsveen bezoeken een aantal bedrijven volgens een schema. Op eigen gelegenheid kunnen ze in de middag de overige bedrijven een bezoek brengen.

Wat is nu mooier dan binnen te kijken in de keuken van deze prachtige bedrijven. Kinderen kunnen niet allemaal fotomodel of vlogger worden. Ondernemers Vereniging OVA is van mening dat als we nu geen tijd investeren in deze kinderen, we ze zeker over 10 jaar niet zien als sollicitant voor onze bedrijven.

Werkzaamheden OC Support:

OC Support verleende secretariële en communicatie ondersteuning aan de projectgroep van de Open Bedrijvendag. Daarbij was zij aanwezig bij de besprekingen met de projectgroep; stelde zij de draaiboeken op en was zij contactpersoon voor de scholen en bedrijven via mail en telefoon. Tevens verwerkte zij een groot deel van de ingebrachte teksten op de website www.openbedrijvendagkaagenbraassem.nl en poste zij hun deelname op Facebook. Voor alle 470 deelnemers stelde zij een bezoekschema op, waarbij eenieder met zijn groep, 5 bedrijven gaat bezoeken.

7
aug

Website Isoveen, uw fabrikant van EPS Isolatie, live!

Isoveen heeft een compleet nieuwe website, die vanzelfsprekend ook responsive is. De website www.isoveen.nl is ontwikkeld op het content management systeem Silverstripe. De website verschaft uitgebreide informatie over het fabricageproces, het product EPS en de toepassingen van dit duurzame product.

Werkzaamheden OC Support:
OC Support trad op als schakel tussen de internetontwikkelaar en de opdrachtgever Isoveen en assisteerde bij de totstandkoming en plaatsing van de content.

Over de Klant:
Isoveen is fabrikant van EPS (Expanded Polystyreen). EPS wordt in uiteenlopende sectoren gebruikt van de productie van sandwichpanelen tot onder meer de meest uiteenlopende vormen in reclame en decor sector.

Isoveen B.V.
Cilinderweg 15
2371 DZ, Roelofarendsveen
tel: 071-3315346
info@isoveen.nl

De website www.isoveen.nl is gerealiseerd door team Isoveen, Loyals en OC Support.

26
jan

Nieuwe internetsite voor ouderen begeleiding en gezelschap op maat: MantelMaatje

MantelMaatje is nu ook via een website bereikbaar! De internetsite is gerealiseerd in WordPress en vanzelfsprekend responsive. Mede door de (oudere) doelgroep is het op deze internetsite mogelijk alle teksten in een groter lettertype te bekijken.

Wat doet MantelMaatje?

MantelMaatje richt zich op ouderen begeleiding en gezelschap op maat. Vanuit de markt is naar dit soort bedrijven de laatste jaren een steeds sterkere vraag ontstaan. Niet iedereen heeft familie en vrienden die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt MantelMaatje zien als aanvulling op familie, vrienden en eventueel aanwezige mantelzorg.

Bij MantelMaatje draait alles om het geven van persoonlijke aandacht. Samen een kopje koffie te drinken, een goed gesprek voeren, of een dagje uit. MantelMaatje is er speciaal voor ouderen in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Werkzaamheden OC Support:

OC Support was projectmatig verbonden aan MantelMaatje voor de realisatie van de internetsite www.mantelmaatje.nl, content en inrichting social media.

15
dec

Website Wanden Units, uw fabrikant van flexibele ruimtes live!

Wanden-Units heeft een compleet nieuwe website, die vanzelfsprekend ook responsive is. De website (www.wanden-units.nl en www.wanden-units.be) is ontwikkeld op het content management systeem Silverstripe en voorziet in nog meer informatie over standaard-units, waaronder: detailtekeningen, visuals en productfolders van de populaire standaard units, die Wanden Units in uiteenlopende maten levert.

Werkzaamheden OC Support:

OC Support trad op als schakel tussen de internetontwikkelaar, reclameburo en de opdrachtgever Wanden-Units en assisteerde bij de totstandkoming en plaatsing van de content.

Over de Klant:

Wanden-Units is onderdeel van Unisol-Paneel en gespecialiseerd in turnkey oplossingen voor specifieke systeemruimten, werkplaatskantoren en scheidingswanden voor industriële toepassingen. Door de prefab aanpak zijn de oplossingen pasklaar, makkelijk te verplaatsen en eenvoudig aan te passen aan uw toekomstige wensen.

De internetsite is gerealiseerd door team: Wanden-Units, Loyals en OC Support.

24
okt

Nieuw internet visitekaartje van That’s Lease

That’s Lease heeft een nieuw visitekaartje op het internet! Een volledig nieuwe responsive internetsite voor klanten en prospects.

Werkzaamheden OC Support: OC Support was de schakel tussen de internet ontwikkelaar en de opdrachtgever Thatslease. Tevens heeft OC Support geassisteerd bij de totstandkoming en plaatsing van de content.

Klant: Sinds de oprichting in 2011 is That’s Lease naar 900 leasecontracten voor personenauto’s en bedrijfsauto’s gegroeid.
De ervaren teamleden van That’s Lease denken graag mee met nieuwe en bestaande klanten. Elke dag zien wij het weer als een uitdaging om klanten van een zo gunstig mogelijk lease advies te voorzien.
Ook als er situaties binnen het bedrijf veranderen bent u bij That’s Lease aan het juiste adres. That’s Lease is geen “processen fabriek”, maar denkt als uw partner adequaat mee in slimme oplossingen. Zó is leasen bedoeld.

De internetsite is gerealiseerd door team: That’s Lease, OC Support en Mangrove.

22
okt

Nieuwe opdrachtgever: Kaag en Braassem Promotie

OC Support assisteert sinds kort Kaag & Braassem Promotie op het gebied van communicatie en secretariële werkzaamheden.

Kaag en Braassem Promotie: In samenwerking met de gemeente voert de Stichting Kaag en Braassem Promotie het gemeentelijk recreatiebeleid uit en wordt onderzoek gedaan naar het perspectief voor de groeimogelijkheden in de recreatiesector van Kaag en Braassem. Op de website www.rondomkaagenbraassem.nl staat meer informatie over evenementen, recreatieve tochten en arrangementen.

Samen met de Kaag en Braassem ondernemer, bewoner of beleidsmaker willen wij investeren in een inspirerende en groeiende sector recreatie en toerisme.

Wilt u meer weten over de activiteiten van Stichting Kaag en Braassem Promotie? Kijk op www.kaagenbraassempromotie.nl of neem contact met ons op via info@kaagenbraassempromotie.nl.

Kaag en Braassem Promotie
Postbus 199
2370 AD Roelofarendsveen

8
aug

Nieuw logo OC Support

OC Support heeft een nieuw logo. Is er iets veranderd?
Nee hoor, maar ruim twee jaar na de start van OC Support is het tijd voor een professioneel ontworpen logo.Het nieuwe beeldmerk bestaat uit de letters O en C die in een vloeiende lijn in elkaar overgaan. En dit is waar OC Support voor staat!
Office/Secretariële en Communicatiewerkzaamheden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Inmiddels ondersteunt OC Support – veelal als virtual assistant- een heel aantal verschillende bedrijven en verenigingen hierin.
Van een ledenadministratie en content beheer websites, tot het versturen van nieuwsbrieven, sms-serviceberichten en social media ondersteuning.

Nieuwsgierig of OC Support iets voor uw bedrijf kan betekenen? Check www.ocsupport.nl

 

21
mei

Nieuwe website MESA.nu live

MESA verzorgt trainingen op maat op het gebied van EHBO, BHV, Reanimatie, AED, Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) en Reanimatie aan kinderen. De trainingen worden op locatie gegeven en alle instructeurs/partners zijn professionals uit de praktijk.

Naast het verzorgen van trainingen verkoopt MESA alle producten en bedrijfsveiligheid oplossingen voor de BHV in uw organisatie. Aanschaf en/of onderhoud van de AED, of een AED huren? Natuurlijk kan dit bij MESA. MESA is totaalleverancier op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Werkzaamheden uitgevoerd door OCSupport: Bijdrage realisatie en content website.