SMS – services

“De manier om uw klanten/relaties te informeren.”

In 1992 werd het eerste SMS bericht verstuurd. SMS (afkorting voor short message service) werd een succes, omdat sms berichten versturen goedkoper was dan telefoneren en je snel en eenvoudig anderen kon bereiken.

sms services

Tegenwoordig zie je voornamelijk berichten binnenkomen via Whatsapp. Door het afnemende aantal sms berichten is de attentiewaarde van een sms bericht gestegen. Volgens onderzoek van Frost & Sullivan heeft sms een gemiddeld leesbereik van 98%, terwijl email gemiddeld 25% wordt geopend c.q. gelezen. Bedrijven spelen hier slim op in door korte informatieve berichten te verzenden die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld email, beter opvallen.

Daarbij is het tegenwoordig mogelijk de sms berichten te voorzien van de naam van de organisatie als afzender, i.p.v. een onbekend telefoonnummer. Een reminder voor een afspraak, een mogelijkheid tot afspraak maken, of een kort bericht voor een grote doelgroep. Door creatief te denken kunnen processen hiermee vereenvoudigen en kan het gebruik van SMS berichten de efficiency verhogen.
SMS is een relatief goedkoop medium dat uw klanten/relaties snel en doeltreffend bereikt.

OC Support is hierbij de partij om deze dienst te verzorgen. Van het opstellen van een tekst tot de uiteindelijke verzending van de berichten. U hoeft zich niet in te lezen in de werking van een web applicatie en kunt zich richten op uw eigen kernactiviteiten. Achteraf ontvangt u vanzelfsprekend per verzending een rapportage. OC Support maakt uitsluitend gebruik van A categorie telecomproviders, waarmee zij snelle en betrouwbare levering van uw SMS berichten wereldwijd garandeert.

Vraag vrijblijvend informatie aan