Te koop: woonruimte en bedrijfshal op Raadhuislaan 16 Leimuiden, op de grens van het Groene hart. Uniek object voor de ondernemer! Zeer goed onderhouden half-vrijstaande woning met een prachtige bedrijfshal/loods van 145 m2 met bedrijfsbestemming en een grote schuur. Leimuiden ligt op circa 5 minuten rijden van de A4 en 15 minuten vanaf Schiphol. Kijk op www.woneninleimuiden.nl voor meer details.

Werkzaamheden uitgevoerd door OCSupport: realisatie van een actiematige website www.woneninleimuiden.nl, als aanvulling op vermelding op Funda.

Resultaat: bewoners hebben de unieke eigen huis promotie internetsite kunnen delen via Twitter en Facebook, met als resultaat veel extra bezoekers en uiteindelijk in het object geïnteresseerde nieuwe bewoners.

Zelf je eigen huis verkopen via een eigen internetsite? Of met een eigen internetsite extra aandacht vragen via social media? Dit kan eenvoudig door via OCSupport een eigen huis verkoop internetsite te creëren. Wij bieden je een in het oog springende verkooptool!

Zelf een eigen internetsite creëren

 

 

Comments are closed.