22
okt

Thatslease

De nieuwe Thatslease www.thatslease.nl internetsite is ontwikkeld i.s.m. Mangrove op het content management systeem WordPress.

Werkzaamheden uitgevoerd door OCSupport:
Schakel tussen internetbureau en opdrachtgever + contentbeheer.

Het bedrijf:
That’s lease, Autolease, wagenparkbeheer, financiering, of balance, on balance, autoregeling…… waar moet u op letten als ondernemer? En als u eenmaal keuzes gemaakt heb, hoe zorgt u dan voor draagvlak in uw organisatie? En hoe houdt u dat vast? Wij zijn zeer benieuwd naar uw aanpak. U ook naar de onze? Maak nu een afspraak voor een gesprek op www.thatslease.nl.

“Bij That’s Lease houden ze van korte lijnen, neemt ook de directie de telefoon op en zeggen ze oprecht: Het kan ons wat schelen! Want echt luisteren naar de klant, meedenken in de breedste zin en gewoon heldere adviezen, daar draait het bij That’s Lease om.”

Thatslease
Rijksstraatweg 20F
2171 AL Sassenheim
071- 7107410
info@thatslease.nl
www.thatslease.nl

5
aug

UniLab

De nieuwe Unilab www.unilab.nl internetsite is ontwikkeld i.s.m. MediaWeb op het content management systeem Silverstripe.

Werkzaamheden uitgevoerd door OCSupport:
Schakel tussen internetbureau en opdrachtgever + contentbeheer.

Het bedrijf:
Bent u op zoek naar een cleanroom of schone ruimte? Praat dan eens met Unilab. Unilab is een onderdeel van Unisol Paneel BV. Wij produceren al ruim 35 jaar in eigen fabriek custom made, wanden, deuren, ramen en toebehoren voor cleanrooms.

No-nonsense? Wij leveren turnkey oplossingen die niet ingewikkelder zijn dan noodzakelijk, maar wel voldoen aan alle veiligheids- en wettelijke eisen. Unilab is de partij om uw project turnkey te begeleiden.
Op maat, betaalbaar en snel.

Unilab
Cilinderweg 25
2371 DZ Roelofarendsveen
071- 5413510
info@unisol.nl
www.unilab.nl

20
jun

Leasen uit voorraad

Het Leasen Uit Voorraad team bestaat uit ervaringsdeskundigen, samen goed voor bijna 90 jaar automotive ervaring opgedaan bij dealerbedrijven, importeurs en bij leasemaatschappijen!

Leasen Uit Voorraad, de naam zegt het al. Uit voorraad leverbaar, dus een zeer korte levertijd. En staat uw favoriete leaseauto er niet tussen? Door alle contacten bij een groot aantal dealers en importeurs in binnen- en buitenland slaagt het team er veelal in uw leaseauto te vinden.

Het Leasen Uit Voorraad team draagt zorgt voor alle andere zaken, waaronder verzekering, die horen bij het leasecontract. Uw leaseauto én de leasevorm vinden die bij u, de auto en uw bedrijf past, is onze zaak.

www.leasenuitvoorraad.nl

Werkzaamheden OC Support : Realisatie, communicatie en contentbeheer internetsite.

13
dec

Optimus Acorro HR consultancy

Optimus Acorro HR Consultancy Woubrugge – Dordrecht heeft jarenlange ervaring met thema’s als people management en Human Resources Management (HRM) en ziet deze als een middel voor het behalen van succes en rendement.

De drie pijlers van  Optimus Acorro

Consultancy: Het human capital van een bedrijf speelt een cruciale rol in het behalen van de organisatiedoelstellingen. Optimus Acorro is een integrale HRM-dienstverlener die de klantvraag centraal heeft staan.
Training/Coaching: Ontwikkelen van de aanwezige human resources is een onmisbare schakel om succesvol te zijn. Maar op welke wijze dat effectief gebeurt, is niet altijd gemakkelijk om te bepalen.
Interim Management: In tijden van verandering spelen vele krachten in een bedrijf die in een “normale” situatie niet naar boven zouden komen. Bij herstructurering, reorganisaties of bij ingrijpende veranderingen is het goed om een interim manager van Optimus Acorro in uw organisatie te hebben.

http://www.optimus-acorro.nl/

Werkzaamheden OC Support: Social media en Microsoft Office templates.

 

13
dec

Unisol Paneel B.V. fabrikant sandwichpanelen, deuren en ramen – Roelofarendsveen

Unisol Paneel is gespecialiseerd in de productie van geïsoleerde panelen en deuren. Ons bedrijf is in 1981 begonnen in het bekende “schuurtje” in Leiderdorp en inmiddels uitgegroeid tot een uiterst modern bedrijf pal naast de A4 in Roelofarendsveen.

De panelenproductie, deurenproductie, ontwikkeling en de uiteindelijke montage heeft Unisol in één hand. Daarmee kunnen opdrachtgevers rekenen op een hoge kwaliteit van oplevering, maar ook de garantie: “afspraak is afspraak.”

http://www.unisol.nl/

Werkzaamheden OC Support: Communicatie en content beheer internetsite (middels CMS Silverstripe). Schakel tussen websitebouwer en opdrachtgever Unisol.

 

13
dec

DayBreakcontent – webcontentspecialist – Amsterdam

Werkzaamheden: Projectadministratie

Over: At Daybreak we believe that brands can do much more to humanly enrich relations with their audience. If you have the same gut feeling, great if you contact us. If you don’t know what we are talking about, we wish you well.

With all the passion, experience and skills we have in digital marketing, we serve like-minded people within organisations. To assist them in connecting with their audience in the best possible human, credible and effective way.

Because a business deal between a brand and a client is more than a simple handshake. It’s an emotional contract, that has to be signed every day. http://daybreakcontent.com

13
dec

VetVisuals – dierenartsenopleidingsplatform – United Kingdom

Werkzaamheden: Contentbeheer internetsite.

Over: De bibliotheek van online nascholingsplatform van VetVetvisuals bevat meer dan 1.000 artikelen & video’s. Hiermee is dit het grootste Nederlandse archief met objectieve artikelen over geneeskunde van gezelschapsdieren.
Steeds meer dierenartsen en studenten diergeneeskunde kiezen voor online nascholing via VetVisuals. Door het omni-channel design is niet alleen de uitgebreide Nederlandstalige veterinaire bibliotheek, maar zijn ook praktische cursussen, skillslab en adviesbrieven 24/7 voor leden op ieder digitaal platform bereikbaar.

De afgelopen periode is de content van de VetVisuals bibliotheek in een nieuwe website omgeving geplaatst. OCSupport heeft hierbij VetVisuals met de omzetting van de content ondersteund.

13
dec

OVA Kaag en Braassem – Ondernemersvereniging

Over: De OVA Ondernemersvereniging Kaag en Braassem is opgericht in september 1987 als Ondernemers Vereniging Alkemade. In de wandelgangen werd door de leden al snel gesproken over “de OVA”. Dat is de reden dat de ondernemersvereniging de naam OVA wilde handhaven na de fusie van de gemeente Alkemade en Jacobswoude in januari 2009. Gekozen werd voor de naam: OVA Ondernemersvereniging Kaag en Braassem. Lees meer op: http://www.ova-kaagenbraassem.nl/

Werkzaamheden OC Support: Secretariaat

9
nov

Herensociëteit AMICITIA – Leiden

Werkzaamheden: Secretariaat (virtueel).

Over:
Herensociëteit Amicitia werd opgericht in 1768 te Leiden. Het is waarschijnlijk de oudste herensociëteit van Nederland waarbij de oorspronkelijke opzet uit de late 18de eeuw over een periode van meer dan 240 jaar nagenoeg ongewijzigd is gebleven. Amicitia is een ontmoetings- en ontspanningsplek voor gelijkgestemden. Doorgaans zijn dat mensen die in de samenleving een sociale of maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen of gedragen hebben. Leden voelen zich met elkaar verbonden op zowel intellectueel als spiritueel en sociaal niveau. Tijdens sociëteitsavonden ontspannen zij zich middels sport of spel, maar ook vinden gesprekken plaats onder het genot van een maaltijd of een goed glas. De ene keer over zwaarwichtige onderwerpen, de andere keer over luchtiger zaken. Amicitia heeft affiniteit met de stad Leiden en stond aan de wieg van de 3 Oktobervereniging.

9
nov

Creatieve koeien

Op de website tref je een greep uit de creatieve collectie aan en nemen we je mee in de wereld van Creatieve Koeien.
Heb je interesse in een creatie, of wil je iets op bestelling laten maken? Graag zie ik je reactie via het contactformulier tegemoet. In de agenda zie je wanneer je mijn creaties live kunt zien op markten en braderieën. Daarnaast is het atelier op afspraak geopend.

http://www.creatievekoeien.nl/